Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj obfity gulasz wołowy i pomidorowy. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 30g białka, oraz 7G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka pearl cebuli, pieprz, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Obfity Gulasz Wołowy, oraz Obfity Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać wołowinę; gotować 5 minut lub aż rumiane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
3
Usuń wołowinę z patelni, rezerwując 1 łyżkę kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 2 minuty lub aż cebula zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj pastę pomidorową; gotuj 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
6
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Powrót mięsa na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać ziemniaki i kolejne 7 składników( przez liść laurowy); doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć i gotować 1 godzinę i 15 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć rozmaryn i liść laurowy. Wymieszać z solą i pieprzem. Top z pietruszką.