Obfite Zimowe Minestrone z olejem Chili, skórką z cytryny i parmezanem

Obfite Zimowe Minestrone z olejem Chili, skórką z cytryny i parmezanem
Przepis obfity zimowy Minestrone z olejem Chili, skórką z cytryny i parmezanem może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 317 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis od Serious Eats ma 542 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, skórkę z cytryny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Obfita Zimowa Zupa Minestrone, Obfita, Zdrowa, Zimowa Zupa Minestrone, oraz Brukselka Z Bułką Tartą, Parmezanem I Skórką Z Cytryny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek w holenderskim piekarniku 8-quart na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować, często mieszając, aż lekko zmięknie, ale nie rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać ziemniaki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki zaczną przyklejać się do dna garnka, około 5 minut. Zeskrobać warzywa z jednej strony garnka, dodać koncentrat pomidorowy do pustej przestrzeni i gotować, mieszając, aż pasta lekko ciemnieje w Kolorze, o 2 protokół. Pastę pomidorową wymieszać z resztą warzyw do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj fasolę i płyn do namaczania, 3 ćwiartki wody, liście laurowe, marchew, seler i 1 łyżkę soli do garnka. Doprowadzić do wrzenia, a następnie upuść na wolnym ogniu i gotować, aż fasola są głównie miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać chard i kapustę i gotować, aż warzywa są całkowicie zmiękną, o 30 minut dłużej. Smak zupy do przyprawiania, dodając czarny pieprz i więcej soli w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
6
W międzyczasie przygotuj olej chili: na małej patelni połącz suszone płatki chilis lub pieprzu i 1/2 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
Olej ChiliOlej Chili
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Ciepło, mieszając od czasu do czasu, na bardzo małym ogniu, aż Chilis tosty i zacząć robić trzask hałasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
8
Przenieś do miski żaroodpornej i pozostaw do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Aby służyć zupę, umieścić około 1/4 szklanki gotowanego makaronu w każdej misce, zupa chochli nad, i top z mżawką oleju chili i posypać każdy z cytryny skórki, pietruszki i startego parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Olej ChiliOlej Chili
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszona fasola cannellini (Biała), namoczona przez nocsuszona fasola cannellini (Biała), namoczona przez noc3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweduże marchewki, obrane i posiekane (oduże marchewki, obrane i posiekane (o591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwełodyga selera naciowego, posiekana (ołodyga selera naciowego, posiekana (o2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemakaron np. ditalini lub makaron, gotowany do al dente (daje ok. 2 szklanki)makaron np. ditalini lub makaron, gotowany do al dente (daje ok. 2 szklanki)4Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielonaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielona3Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane świeże liście pietruszkiposiekane świeże liście pietruszki4warzywo (np. szpinak)średnie ząbki czosnku, mielone (ośrednie ząbki czosnku, mielone (o8trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2warzywo (np. szpinak)Skórka z połowy cytryny (oSkórka z połowy cytryny (o2Średnia żółta cebula, posiekanamała główka lub kapusta Napa, rdzeniowana i rozdrobniona (omała główka lub kapusta Napa, rdzeniowana i rozdrobniona (o2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśrednia cebula, posiekana (ośrednia cebula, posiekana (o8trochę posiekanej cukiniiParmezan na tarceParmezan na tarce1porcja startego parmezanucały suszony czerwony chilis lub użyj 1 łyżeczki pokruszonych płatków czerwonej paprykicały suszony czerwony chilis lub użyj 1 łyżeczki pokruszonych płatków czerwonej papryki21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejziemniaki russet, obrane i pokrojone w 1/2 cala kostkę (około 2 szklanki)ziemniaki russet, obrane i pokrojone w 1/2 cala kostkę (około 2 szklanki)7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepęczek Chard szwajcarski, wypłukany i rozdrobniony (opęczek Chard szwajcarski, wypłukany i rozdrobniony (o2Spód: okruszki z herbatników grahamDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu3Średnia żółta cebula, posiekanawoda lub bulion warzywny (plus więcej w razie potrzeby)woda lub bulion warzywny (plus więcej w razie potrzeby)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn