Obfite zbiory i gulasz z szynki

Obfite zbiory i gulasz z szynki
Przepis obfite zbiory i gulasz z szynki mogą być wykonane za około 1 godzinę. Za 1,64 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 253 kalorii, 19g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga wody, czosnku, marchwi i nasion selera. Jest idealny do Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gulasz Żniwny, Gulasz Żniwny, oraz Gulasz Żniwny.

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu. Dodaj cebulę i gotuj do miękkości, około 3 minut. Dodaj czosnek i szynkę; gotuj przez kolejne 2 minuty. Dodaj posiekaną kapustę i wodę. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj ziemniaki, marchew, nasiona selera, kminek, paprykę, sól i pieprz. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu od 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Nasiona SeleraNasiona Selera
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Zmniejsz ogień do średnio niskiego, dodaj warzywa, dostosuj przyprawy i gotuj przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
ZieloniZieloni
4
Podawać z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Gulasz można łączyć z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Perez Cruz Pircas de Liguai Single Collection Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
Perez Cruz Pircas de Liguai Single Collection Cabernet Sauvignon
Perez Cruz Pircas de Liguai Single Collection Cabernet Sauvignon
Pojedyncza Kolekcja Pircas de Liguai Cabernet Sauvignon ma głównie owocowy charakter i intensywność z pikantnością, świeżością i elegancją. Dojrzałe czerwone owoce, czarny pieprz i klasyczne właściwości ziołowe zapewniają, że wino jest złożone i nadal rozwija się w kieliszku. Pełny, ale zawsze świeży na podniebieniu z dobrze zaokrąglonymi taninami i ładnym uchwytem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia64
Magazyn