Obfite Ryby Chowder
Obfite ryby Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 4,62 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sos pomidorowy, oliwę z oliwek, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Obfite ryby Chowder-Low Carb i bezglutenowe, Obfite Zupy Z Kalafiora, oraz Obfita Zupa Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w dużym garnku do zupy; wymieszać cebulę, czosnek i pietruszkę. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie, o 8 protokół; wlać sos pomidorowy, białe wino, rosół z kurczaka, i tymianek. Doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut; delikatnie wymieszać dorsza i gotować na wolnym ogniu, aż ryba jest gotowana przez i łuszcząca się, kolejne 10 do 15 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.