Obfita zupa pomidorowa z cytryną i rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać sól, cebula, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Obfite zupa z białej fasoli i szpinaku z rozmarynem i czosnkiem (Wegańskie), Obfita Zupa Z Soczewicy Pomidorowej, oraz Obfita Pikantna Pomidorowa Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Dodaj cebulę, marchew, i czosnek i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj fasolę, pomidory, bulion, liść laurowy, 1 łyżeczka rozmarynu i płatki czerwonej papryki. Doprowadzić zupę do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(dostosuj Według Własnego Gustu)
4
Puree zupę w blenderze partiami, uważając, aby usunąć i wyrzucić liść laurowy. Odstawić zupę do garnka i ogrzać na małym ogniu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina Wieprzowa
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina Wieprzowa
5
W średniej misce złożyć w skórce z cytryny i pozostałą łyżeczkę rozmarynu do 2/3 Puchar creme fraiche. Aby służyć, kadzi zupę do misek i dolop każdej misce z cytryny rozmaryn creme fraiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Srebrne Nonpareile
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego