Obfita Zupa Minestrone

Obfita Zupa Minestrone
Obfita zupa Minestrone może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 318 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, liście laurowe, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obfita Zupa Minestrone, Obfita Zupa Minestrone, oraz Obfita Zupa Minestrone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W garnku, przykryć fasolę z 2 cale wody i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu do miękkości, o 2 godziny; dodać wodę, aby utrzymać fasoli pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić fasolę i zarezerwować płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3
Tymczasem w innym garnku podgrzać 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj pancetta i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ostry, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
5
Dodać szalotki, seler, cebula, marchew i koper włoski, i gotować, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MarchewMarchew
SelerSeler
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
6
Dodać czosnek, pokruszony pieprz i liście laurowe i gotować, mieszając, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
7
Dodaj pastę pomidorową i gotuj, mieszając, przez 2 minuty. Wymieszać pomidory i bulion; doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PomidorPomidor
BulionBulion
8
Dodaj fasolę i wystarczająco dużo płynu do gotowania, aby rozrzedzić zupę. Liście laurowe wyrzucić, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
FasolaFasola
ZupaZupa
9
W misce wrzucić rukolę i pietruszkę z sokiem z cytryny i pozostałą 1 łyżkę oleju. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
RukolaRukola
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Zupę podawać w miseczkach; na wierzch z sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn