Obfita Zupa Klopsikowa I
Obfita zupa Klopsikowa wymagam o 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Na 1,83 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 215 kalorii, 23G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, mielonego indyka, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Obfita Zupa Z Klopsików, Obfita Zupa Z Klopsików, oraz Obfita Zupa Z Indyka.
Instrukcje
Zmiksować zmielonego indyka, jajko, cebulę, sól czosnkową i pieprz. Formować klopsiki za pomocą miary łyżki stołowej.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Brązowe klopsiki w oleju.
Przenieść klopsiki do ręcznika papierowego, aby osuszyć.
W garnku z zupą rozpuść kostkę bulionu we wrzącej wodzie. Wymieszać z nierozcieńczoną zupą grzybową.
Dodaj marchew, seler, cebula, i kukurydza.
Dodać klopsiki do zupy i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 do 30 minut.