Obfita zupa Klopsikowa wymagam o 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Na 1,83 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 215 kalorii, 23G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, mielonego indyka, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Obfita Zupa Z Klopsików, Obfita Zupa Z Klopsików, oraz Obfita Zupa Z Indyka.
Instrukcje
1
Zmiksować zmielonego indyka, jajko, cebulę, sól czosnkową i pieprz. Formować klopsiki za pomocą miary łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk Mielony
Sól Czosnkowa
Klopsiki
Pieprz
Cebula
Jajko
2
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Brązowe klopsiki w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Przenieść klopsiki do ręcznika papierowego, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
4
W garnku z zupą rozpuść kostkę bulionu we wrzącej wodzie. Wymieszać z nierozcieńczoną zupą grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodaj marchew, seler, cebula, i kukurydza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
Kukurydza
6
Dodać klopsiki do zupy i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 do 30 minut.