Nutella Mousse

Nutella Mousse
Nutella Mousse to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 2 porcjami. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 214 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Przynosiło Ci to pragnienie Kirbie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mus Sernikowy Nutella, Kubki Nutella Mousse, oraz Kubki Nutella Mousse dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Blend Tofu i Nutella na dużej prędkości w blenderze lub robocie kuchennym, aż nie ma kawałki tofu pozostają. Łyżka do ramekina. Dotknij DNA ramekins na liczniku lub innej powierzchni tak, że poziom musu się. Schłodzić w lodówce, aby ustawić na kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada Z Orzechami LaskowymiCzekolada Z Orzechami Laskowymi
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn