Nutburgers
Need a danie główne bezmleczne i wegetariańskie? Nutburgery może być super przepis spróbować. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka czosnku, orzechy nerkowca, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać orzechy nerkowca można śledzić to danie główne z Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest dobre. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
W rondlu zagotuj wodę, bulgur i sos sojowy.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 10 minut lub do momentu wchłonięcia całej cieczy.
Zmiel orzechy nerkowca i nasiona słonecznika w maszynce do drobnego posiłku.
W dużej misce wymieszaj ugotowany bulgur, zmielone orzechy nerkowca i nasiona słonecznika, jajka, chili w proszku, czosnek i ostry sos pieprzowy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny do mieszania smaków.
Przygotować grill na średnie ciepło.
Uformować mieszankę bulgur na 6 pasztecików. Aby zapobiec kruszeniu pasztecików, spryskaj kawałek folii sprayem do gotowania i połóż na grillu. Grill paszteciki 10 minut, obracając raz, lub do ogrzania i rumiane. Czas gotowania może się różnić w zależności od grubości pasztecików i poziomu ciepła.