Nowoczesny Colcannon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nowoczesnego Colcannon. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Jeśli masz ziemniaki russet, szynka, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Nowoczesna Kawiarnia-Nowoczesne Ciasta Rybne, Duński Nowoczesny, oraz Nowoczesny Punch.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
Gdy ziemniaki gotują się, Umieść kapustę w garnku z około cala wody, doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować kapustę do miękkości, 10 do 15 minut.
Kapustę odsączyć i odstawić.
W dużej misce rozgnieść ziemniaki i majonez razem, dodając bulion z kurczaka przez łyżkę, aż do osiągnięcia pożądanej konsystencji. Doprawić tłuczone ziemniaki solą i pieprzem. Kapustę wymieszać z puree ziemniaczanym.
Umieść gotowaną szynkę na patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać, aż szynka jest gorąca, o 3 protokół. Ugotowaną szynkę wymieszać z colcannon i podawać.