Nowa Zapiekanka Z Zielonej Fasoli
Nowa zapiekanka z zielonej fasoli wymaga z grubsza 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 83 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 108 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powie, że trafił w sedno. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką parmezan, pomidory winogronowe, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 81%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli.
Instrukcje
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody; gotuj fasolkę szparagową do miękkości, ale twardą do ugryzienia, 5 do 10 minut; odcedź i przenieś do naczynia o wymiarach 9x13 cali.
Gotuj i mieszaj cebulę, ocet, czosnek, cukier, bazylię i oregano na patelni na średnim ogniu, aż cebula zmięknie i stanie się przezroczysta, około 5 minut. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż cebula będzie bardzo delikatna i ciemnobrązowa, jeszcze 15 do 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozłóż mieszankę cebuli na zielonej fasoli i polej parmezanem. Ułóż pomidory, pokrój boki w dół, na warstwie parmezanu.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści i zacznie bulgotać, około 35 minut.