Nowa Zapiekanka Z Tuńczykiem

Nowa Zapiekanka Z Tuńczykiem
Nowa zapiekanka z tuńczykiem wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 2,44 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 857 kalorii, 29g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz haricots verts, bulion warzywny, mieszankę grzybów dla smakoszy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka z owocami morza lub pyszna zapiekanka z tuńczykiem, Zapiekanka Z Tuńczykiem, oraz Nowa Zapiekanka Z Tuńczykiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Tymczasem gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 30 sekund do 1 minuty lub do chrupkości-przetargu; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodaj pory, i smażyć 2 protokół; dodaj grzyby, i smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
6
Przełożyć mieszaninę porów do małej miski. Wytrzyj patelnię do czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Roztopić 4 Łyżki. masło na patelni na średnim ogniu; ubić mąkę i gotować, stale ubijając, 2 minuty. Stopniowo ubijaj śmietanę i bulion. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, często mieszając. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; stopniowo ubijaj ser Cheddar i 4 łyżki. Parmezan na gładką masę. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Wymieszać śmietanę z makaronem. Wymieszać z tuńczykiem, dalej 2 składniki, fasola, i por mieszaniny; przenieść do lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
9
Wymieszać razem chipsy ziemniaczane, kolejne 2 składniki i pozostałe 2 łyżki. Ser parmezan w małej misce; posypać mieszaniną makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Piec w 350 przez 35 do 40 minut lub do bąbelków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Odstawić na 5 minut przed podaniem.

Składniki

1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuKiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)Kiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło, podzielonemasło, podzielone8krewetki i żyłkiDekoracja: pokrojony świeży szczypiorekDekoracja: pokrojony świeży szczypiorek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek11 łyżka suszonego oreganoposiekany świeży estragon lub pietruszkaposiekany świeży estragon lub pietruszka227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet haricots verts (cienka fasola szparagowa), pokrojony na 1-calowe kawałkipakiet haricots verts (cienka fasola szparagowa), pokrojony na 1-calowe kawałki7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejpory cienko pokrojonepory cienko pokrojone227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgePakiety fresh gourmet mushroom blendPakiety fresh gourmet mushroom blend591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepanko (Japońska bułka tarta)panko (Japońska bułka tarta)62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzutarty parmezan, podzielonytarty parmezan, podzielony591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobnione chipsy ziemniaczanerozdrobnione chipsy ziemniaczane227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefiliżanki rozdrobnione ostry biały ser Cheddarfiliżanki rozdrobnione ostry biały ser Cheddar340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgestały biały tuńczyk w wodzie źródlanej, odsączonystały biały tuńczyk w wodzie źródlanej, odsączony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorganiczny bulion warzywnyorganiczny bulion warzywny454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet makaron zitipakiet makaron ziti

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina.
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
The 2006 Bancroft Ranch Merlot is a rich garnet color, and brims with flavors of ripe black fruits, brown spices and a hint of orange zest. Its refined tannins and depth of flavor make it one of Beringer's most memorable wines from Howell Mountain.Blend: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, and 3% Cabernet Franc
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn