Nowa zapiekanka z tuńczykiem wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 2,44 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 857 kalorii, 29g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz haricots verts, bulion warzywny, mieszankę grzybów dla smakoszy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka z owocami morza lub pyszna zapiekanka z tuńczykiem, Zapiekanka Z Tuńczykiem, oraz Nowa Zapiekanka Z Tuńczykiem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Tymczasem gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 30 sekund do 1 minuty lub do chrupkości-przetargu; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodaj pory, i smażyć 2 protokół; dodaj grzyby, i smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
6
Przełożyć mieszaninę porów do małej miski. Wytrzyj patelnię do czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Cukierki Peachie-o
7
Roztopić 4 Łyżki. masło na patelni na średnim ogniu; ubić mąkę i gotować, stale ubijając, 2 minuty. Stopniowo ubijaj śmietanę i bulion. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, często mieszając. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; stopniowo ubijaj ser Cheddar i 4 łyżki. Parmezan na gładką masę. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Wymieszać śmietanę z makaronem. Wymieszać z tuńczykiem, dalej 2 składniki, fasola, i por mieszaniny; przenieść do lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Pomidory Słoneczne Nie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
9
Wymieszać razem chipsy ziemniaczane, kolejne 2 składniki i pozostałe 2 łyżki. Ser parmezan w małej misce; posypać mieszaniną makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Chipsy Ziemniaczane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina.
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
The 2006 Bancroft Ranch Merlot is a rich garnet color, and brims with flavors of ripe black fruits, brown spices and a hint of orange zest. Its refined tannins and depth of flavor make it one of Beringer's most memorable wines from Howell Mountain.Blend: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, and 3% Cabernet Franc