Nowa sałatka z ziemniaków i tuńczyka
Jeśli masz mniej więcej 30 minut aby spędzić w kuchni, Nowa sałatka z ziemniaków i tuńczyka może być niesamowita bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Na $3.85 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z BBC Good Food wymaga nowych ziemniaków, anchois, majonezu i sałaty cos. Ten przepis jest lubiany przez 47 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Z Tuńczykiem I Ziemniakami, Tunan i sałatka ziemniaczana a Lan Espanola, oraz Sałatka po hiszpańsku z Tunanem i ziemniakami.
Instrukcje
Gotować ziemniaki przez 15 minut lub do miękkości.
Odcedzić i schłodzić pod zimną wodą. W międzyczasie zrób dressing, tłucząc anchois z majonezem.
Dodaj biały ocet winny lub sok z cytryny i doprawić do smaku czarnym pieprzem. Liście z sałaty rozłóż do dużej miski. Cebulę dymkę posiekać i wsypać. Ziemniaki pokroić i dodać do miski, następnie odsączyć tuńczyka i płatki do miski.
Skropić opatrunek i podawać.