Nowa Orleańska Czerwona Fasola I Ryż

Nowa Orleańska Czerwona Fasola I Ryż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czerwonej fasoli i ryżu w Nowym Orleanie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 7 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kiełbasy andouille, ząbki czosnku, przyprawa kreolska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to New Orleans Red Beans & Rice, Nowa Orleańska czerwona fasola i ryż, oraz Garnek Crock czerwona fasola i ryż.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze 8 składników w wolnej kuchence 4-quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Gotować, pod przykryciem, w wysokiej 7 godzin lub aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3
Podawać z gorącym ugotowanym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
4
Dekorować, w razie potrzeby.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn