nostalgia za latem: flaugnarde z pieczonymi jagodami

nostalgia za latem: flaugnarde z pieczonymi jagodami
Nostalgia za latem: flaugnarde z pieczonymi jagodami może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Mieszanka miodu, żółtka jaj, fasola waniliowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Summer Berry Flaugnarde, Jagody Mieszane Flaugnarde, oraz Przyprawione Figi I Pigwy Flaugnarde.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni Fahrenehit (205 stopni Celsjusza).Wrzuć jagody z ekstraktem z frambroise lub wanilii i łyżką do naczynia do pieczenia.Piecz jagody w temperaturze 400 stopni Fahrenheita (205 stopni Celsjusza) przez dwadzieścia minut lub aż uwolnią większość swoich soków, co nie tylko poprawia głębię smaku w jagodach, ale także eliminuje nadmiar płynu, który może powodować płynność flaugnarde lub łatwe pękanie.Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 Stopni Fahrenheita (175 stopni Celsjusza).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wyjąć jagody z piekarnika i przecedzić przez drobne sito siatkowe, zachowując soki do innego użycia.Podczas gdy jagody szczep, ubić całe jajko, żółtka, śmietana i miód razem, aż do uzyskania gładkiego i jednolitego ciasta.Łyżka napięte jagody z powrotem do naczynia do pieczenia, dodać fasolę waniliową, jeśli używasz, do środka jagód i wlać ciasto na jagody i piec w temperaturze 350 Stopni Fahrenheita (175 stopni Celsjusza) przez czterdzieści pięć minut lub aż flaugnarde Brązy, a centrum drży tak lekko po dotknięciu.Pozostawić do ostygnięcia flaugnarde, ale podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn