Nonnie ' s Bagna Cauda

Nonnie ' s Bagna Cauda
Bagna Caudan Nonnie jest pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka goździków czosnku, bagietka, koper włoski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-do 6-quart patelni, połączyć sok z cytryny i 2 kwarty wody. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Tymczasem, cut o 1 cal od Topy karczoch; wyrzucić Topy. Nożyczkami odetnij Pozostałe cierniste końcówki na zewnętrznych liściach i wyrzuć. Karczochy pokroić na pół wzdłuż przez łodygi. Spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
3
Karczochy zanurzyć we wrzącej wodzie. Powrót do wrzenia, przykryć, i gotować na małym ogniu, aż karczochy są miękkie po przekłuciu, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Drenaż. Zgarnij i wyrzuć rozmyte centra.
5
Jak gotować karczochy, opłucz koper włoski. Przyciąć i odrzucić łodygi i wszelkie posiniaczone plamy. Rozdzielić segmenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
6
W 2-do 3-cup patelni na małym ogniu, roztopić masło z olejem, czosnek, i anchois zrobić bagna cauda SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Umieścić koper włoski i karczochy na półmisku, chleb w koszu, i bagna cauda sos na podgrzewacz elektryczny lub świeca; uważaj, aby nie przypalić SOS. Koper włoski i liście karczocha i dna w sosie i trzymać kawałki chleba pod warzywami złapać kapie podczas jedzenia. Również zanurzyć chleb w sosie do jedzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn