Noga jagnięca z sosem suszono-wiśniowym

Noga jagnięca z sosem suszono-wiśniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jagnięciny z suszonym sosem wiśniowym. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 40g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 3,87 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, wodę, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona noga jagnięcina z sosem suszono-wiśniowym, Sos Z Porto I Suszonych Wiśni, oraz SOS Wiśniowo-Żurawinowy Suszony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym pulsuj liście bazylii, aż zostaną grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać oliwę z oliwek i grubo zmielony czarny pieprz i pulsować tylko do grubej pasty formy. Pocierać pastę bazyliową na całej jagnięciny i ustawić pieczeń na stojaku ustawionym w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Pozostawić pieczeń w temperaturze pokojowej przez 45 minut do marynowania. Po 30 minutach Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Tymczasem w małej żaroodpornej misce przykryj suszone wiśnie wrzącą wodą i odstaw do pulchności, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Drenaż.
6
Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem. Piec na dolnej półce piekarnika przez 30 minut. Zmniejsz temperaturę pieczenia do 350 i piecz jagnięcinę przez 1,5 godziny dłużej lub do momentu, gdy termometr włożony w najgrubszą część pieczenia odczytuje 12
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Przełożyć pieczoną jagnięcinę na deskę do rzeźbienia, obłożyć pieczeń luźno folią i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
W międzyczasie, łyżka off tłuszczu z patelni i ustawić patelnię na 2 palniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Dodać czerwone Wino i ocet balsamiczny i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, skrobanie wszelkie rumiane kawałki z dna patelni z drewnianą łyżką. Gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zmniejszy się o połowę, około 5 minut, a następnie odcedzić ciecz do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać bulion wołowy i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
11
Dodać odtworzone czereśnie i masło, doprawić sosem z suszonych wiśni solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
12
Zdjąć sznurki z pieczonej jagnięciny i pokroić w cienkie plasterki. Ułóż mięso na półmisku i otocz je karmelizowaną czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
13
Wlać suszony sos wiśniowy do miski i podać przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia24
Magazyn