Noga jagnięca z sosem suszono-wiśniowym

Noga jagnięca z sosem suszono-wiśniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jagnięciny z suszonym sosem wiśniowym. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 40g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 3,87 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, wodę, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona noga jagnięcina z sosem suszono-wiśniowym, Sos Z Porto I Suszonych Wiśni, oraz SOS Wiśniowo-Żurawinowy Suszony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym pulsuj liście bazylii, aż zostaną grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać oliwę z oliwek i grubo zmielony czarny pieprz i pulsować tylko do grubej pasty formy. Pocierać pastę bazyliową na całej jagnięciny i ustawić pieczeń na stojaku ustawionym w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
3
Pozostawić pieczeń w temperaturze pokojowej przez 45 minut do marynowania. Po 30 minutach Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Tymczasem w małej żaroodpornej misce przykryj suszone wiśnie wrzącą wodą i odstaw do pulchności, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Drenaż.
6
Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem. Piec na dolnej półce piekarnika przez 30 minut. Zmniejsz temperaturę pieczenia do 350 i piecz jagnięcinę przez 1,5 godziny dłużej lub do momentu, gdy termometr włożony w najgrubszą część pieczenia odczytuje 12
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Przełożyć pieczoną jagnięcinę na deskę do rzeźbienia, obłożyć pieczeń luźno folią i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8
W międzyczasie, łyżka off tłuszczu z patelni i ustawić patelnię na 2 palniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
9
Dodać czerwone Wino i ocet balsamiczny i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, skrobanie wszelkie rumiane kawałki z dna patelni z drewnianą łyżką. Gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zmniejszy się o połowę, około 5 minut, a następnie odcedzić ciecz do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodać bulion wołowy i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
11
Dodać odtworzone czereśnie i masło, doprawić sosem z suszonych wiśni solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
12
Zdjąć sznurki z pieczonej jagnięciny i pokroić w cienkie plasterki. Ułóż mięso na półmisku i otocz je karmelizowaną czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Wlać suszony sos wiśniowy do miski i podać przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia24
Magazyn