Nocne szpinakowe manicotti

Nocne szpinakowe manicotti
Nocne danie szpinakowe Manicotti to danie główne dla 7 osób. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 23 g białka i 15 g tłuszczu. Za 1,73 USD za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, parmezanu, czosnku w proszku i pieprzu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 83%. Ten wynik jest super. Szpinakowe Manicotti, Szpinakowe Manicotti i Szpinakowe Manicotti są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj ser ricotta, szpinak, 1 szklankę sera mozzarella, 1/4 szklanki parmezanu, białka jaj, pietruszkę, sól, cebulę w proszku, pieprz i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połącz sos spaghetti i wodę; rozprowadzić 1 filiżankę w nienatłuszczonym 13-calowym pojemniku. x 9 cali naczynie do pieczenia. Nadziewaj niegotowane muszle manicotti mieszanką ricotty; ułożyć na sosie pomidorowym. Polać pozostałym sosem. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
ManicottiManicotti
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed pieczeniem.
4
Posypać resztą mozzarelli i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, aż się zarumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia40
Magazyn