No Peek Irlandzki Gulasz Wołowy

No Peek Irish Beef gulasz może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 194 kalorie, 22g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka brązowego cukru, koktajl z soku pomidorowo-warzywnego, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 10 minut. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz Wołowy Po Irlandzku, Gulasz Wołowy Po Irlandzku, oraz Gulasz Wołowy Po Irlandzku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Na patelni połączyć mięso, marchew, cebulę i ziemniaki. W osobnej misce, połączyć cukier, mąka z tapioki i koktajl sok i dobrze wymieszać.
Wlać tę mieszaninę na mięso i warzywa i przykryć szczelnie folią.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 5 godzin.