No-Bake BBQ Beans

No-Bake BBQ Beans
No-Bake BBQ Beans jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieczoną fasolkę, oryginalny sos barbecue, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Piecze fasola i Franki, Cowboy Bake Beans, oraz Piecze wieprzowina N fasola.

Instrukcje

1
Boczek ugotować w dużym rondlu, aż będzie gotowy, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodać cebulę; gotować i mieszać, aż będzie krucho-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wymieszać pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 15 min., mieszając od czasu do czasu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn