Niskotłuszczowy Budyń Czekoladowy
Niskotłuszczowy budyń czekoladowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz chipsy czekoladowe, białka jaj, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Best Low Carb Chocolate Buttercream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nektar z agawy, skrobię kukurydzianą i sól ubić w garnku o dużym dnie.
Ubij w odparowanym mleku i białkach jajek, aż dobrze się połączą. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina pęcherzyków i zgęstnieje, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia; wymieszać w 1 łyżce wanilii.
Przenieść 1 szklankę mieszanki do średniej miski.
Dodać chipsy z białej czekolady i pozostałą 1 łyżeczkę wanilii i mieszać, aż chipsy się stopią.
Dodaj kakao w proszku i półsłodkie czekoladowe chipsy do pozostałego budyniu i mieszaj, aż chipsy się stopią.
Podziel budyń czekoladowy między potrawy i top z budyniem waniliowym. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 2 godziny. Posiekać trochę czekolady chipsy do posypania na wierzchu.