Niskotłuszczowe Steki Z Tuńczyka Z Grilla Teriyaki

Niskotłuszczowe Steki Z Tuńczyka Z Grilla Teriyaki
Przepis o niskiej zawartości tłuszczu Teriyaki grillowane steki z tuńczyka jest gotowy w około 2 godziny i 12 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz steki z tuńczyka, oliwę z oliwek, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Steki Z Tuńczyka Teriyaki, Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, oraz Steki Z Tuńczyka Teriyaki Ze Smażonym Ryżem I Makaronem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn