Niskotłuszczowe Poppery Jalapeño
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Niskotłuszczowe Jalapeño Poppers może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis służy 28 i kosztuje 26 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka białek, czosnek, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Jalapeno Poppers dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce użyj widelca, aby wymieszać ser śmietankowy, czosnek, cebulę, ser cheddar i sok z limonki.
W gumowych rękawiczkach przeciąć Chilie na pół wzdłuż. Nożem wyciąć grudkę nasion spod łodygi wewnątrz każdego chili, pozostawiając koniec łodygi na miejscu (tworząc filiżankę). Wyciągnąć i wyrzucić żyły. Wypełnij połówki chili równo mieszaniną sera, rozprowadzając powierzchnię gładką.
W małej misce ubijamy białka, aż będą lekko spienione. Włóż okruchy płatków kukurydzianych do innej małej miseczki. Zanurz wypełnione połówki chili, po 1 na raz, w białkach jaj, a następnie zwinąć w okruchy. Zestaw Chilli nieco od siebie na 12-przez 15-calowy blacha do pieczenia, wypełniając arkusz.
Piec w piekarniku 350, aż okruchy są nieco ciemniejsze brązowe i chrupiące, o 20 protokół.
Podawać na gorąco lub na ciepło.