Nime Chow (Surowe Sajgonki)

Nime Chow (surowe sajgonki) może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka prażonych na sucho orzeszków ziemnych, okrągły papier ryżowy, sałata liściasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Wiosna. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Świeże Wegetariańskie sajgonki (Nim Chow) z sosem miodowo-orzechowym hoisin, Hamburgery Bluegrass ze słodką pieczoną kukurydzą Chow-Chow i szynką wiejską, oraz {wiosna} sajgonki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wątki fasoli i 2 szklanki gorącej wody w misce; odstawić 10 protokół.
Odcedzić; pokroić nożyczkami na 2 cale długości.
Dodaj zimną wodę do dużego płytkiego naczynia na głębokość 1 cala.
Przeciąć 4 arkusze papieru ryżowego na pół, pozostawiając pozostałe 8 arkuszy w całości.
Umieść 1 cały arkusz papieru ryżowego i 1 pół arkusza papieru ryżowego w naczyniu z wodą.
Odstawić 2 minuty lub do miękkości.
Umieścić cały arkusz papieru ryżowego na płaskiej powierzchni; góra z pół arkusza, wyrównując krawędzie obu arkuszy.
Umieść 1/4 szklanki sałaty na pół arkusza, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół zewnętrznej krawędzi pół arkusza. Ułóż 1 łyżka nici fasoli, 2 kiełki fasoli łyżki stołowe, 3 liście bazylii, i 4 krewetki nad sałatą. Fold boki arkuszy papieru ryżowego nad wypełnieniem; roll up jelly-roll mody. Delikatnie naciśnij szew, aby uszczelnić; umieść, szew w dół, na talerzu do serwowania (przykryj, aby nie wyschnąć). Powtórz procedurę z pozostałymi arkuszami papieru ryżowego, sałatą, nitkami fasoli, kiełkami fasoli, bazylią i krewetkami.
Każdą rolkę przeciąć na pół w poprzek.
Połącz sos limonkowo-ocet i orzeszki ziemne w małej misce; podawać z rolkami.