Nifty Niçoise

Nifty Niçoise
Nifty Niçoise może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 527 kalorii, 39g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka jaj, oliwki, tunan w oliwie z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Pyszne ciastka z lodami z lat 50-tych, Kuskus Nicoise, oraz Nouveau Niçoise są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Pokroić duże ziemniaki na pół, aby wszystkie były podobne i umieścić je w górnej części parowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2
Posypać solą, przykryć i parować przez 18 minut. String fasoli i pokroić je na przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Odcedzić olej z tuńczyka do miski i ubić w vinaigrette i majonez z solą i pieprzem do smaku, aby kremowy dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podnieś górę z parownika i obniż jajka do wody pod spodem, upewniając się, że są przykryte. Fasolę rozsypać na ziemniakach, powrócić na patelnię, przykryć i parować jeszcze przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć ziemniaki i fasolę, następnie wyjąć jajka i zanurzyć je w zimnej wodzie. Wrzucić ziemniaki i fasolę do dressingu i wymieszać. Skorupki i połówki jaj. Grubo rozdrobnić sałatę do dużej miski sałatkowej, a następnie przewinąć ziemniaki i fasolę na wierzchu, zachowując kilka łyżek dressingu. Płatki tuńczyka na wierzchu, kropki z jaj i oliwek i mżawka na zastrzeżonym dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn