Niezdarnie Joes Pizza
Przepis niechlujny Joes Pizza można zrobić w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 17g tłuszczu i w sumie 348 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 93 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga mielonej wołowiny, sera cheddar, sera mozzarella i mieszanki pizzy. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Niezdarnie Pizza Joes, Pizza Niezdarnie Joes, oraz Pizza Niezdarnie Joes.
Instrukcje
Przygotuj skórkę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W rondlu na średnim ogniu brązowa wołowina i cebula; odcedzić.
Dodaj niechlujny SOS joe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut. Na posypanej mąką powierzchni zagnieść ciasto kilka razy; wklepać w natłuszczoną masę od 12 do 14 cali. patelnia do pizzy.
Piec w temperaturze 425° przez 10 minut.
Posmaruj mieszanką mięsną; posypać serami. Wróć do piekarnika na 8 minut lub do momentu, gdy skórka się zarumieni, a ser się rozpuści.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Pizzę można łączyć z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Jednym z win, które można spróbować, jest Casta Parini Montepulciano d ' Abruzzo. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Casta Parini Montepulciano D ' Abruzzo]()
Casta Parini Montepulciano D ' Abruzzo
Pełne czerwone wino, głęboki kolor z malinowym zapachem.Połącz z daniami z makaronu i grillowanymi mięsami.