Niezawodne Czekoladowe Krówki
Niezawodna Krówka czekoladowa to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 9g białka, oraz 35 g tłuszczu. 647 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, mleko skondensowane, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Niezawodna Krówka z masłem orzechowym cioci Hannah, Niezawodne kremówki czekoladowe i kawowe, oraz Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki.
Instrukcje
Line one 8 lub 9 calowa kwadratowa patelnia z papierem woskowym.
W ciężkim rondlu, na małym ogniu, roztopić kawałki czekolady ze skondensowanym mlekiem.
Zdjąć z ognia i wymieszać z posiekanymi orzechami i ekstraktem z wanilii.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na przygotowanej patelni i schłodzić przez 2 godziny lub do uzyskania jędrności. Po twardym obróceniu krówki na deskę do krojenia, oderwaniu woskowanego papieru i pokrojeniu w małe kwadraty.