Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Ze Szpinakiem Parmezanem
Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pieprz, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niewiarygodnie łatwe ciasto ze szpinakiem i fetą, Łatwy makaron ze Szpinakowymi pomidorami i parmezanem, oraz Niemożliwie Łatwe Ciasto BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smarować 9-calową płytkę ciasta. Roztopić masło w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę i czosnek ugotować na maśle 2 do 3 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać ze szpinakiem; rozprowadzić mieszaninę na talerzu ciasta.
Wymieszaj mieszankę Bisquick, mleko, sok z cytryny, pieprz i jajka do wymieszania.
Wlać do talerza ciasta; posypać parmezanem i gałką muszkatołową.
Piec około 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne 5 minut.
W razie potrzeby posypać pokrojoną w plasterki zieloną cebulą.