Nieuszkodzone Bakłażany Dla Niemowląt

Nieuszkodzone Bakłażany Dla Niemowląt
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Unstuffed bakłażany dziecko może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. jeśli masz ziele angielskie, pieprz cayenne, mielone nasiona lnu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielone nasiona lnu, można śledzić to danie główne z Czekoladowe Ciasteczka Z Lnu Żurawinowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Przyprawione Bakłażany Dla Dzieci, Bakłażany Nadziewane (Imam Bayaldi), oraz Nadziewane bakłażany z nadzieniem jagnięcym.

Instrukcje

1
Umieść plasterki w koszu na parze i paruj je przez 10 minut lub do momentu, gdy plasterki zmiękną, ale nadal będą wystarczająco twarde, aby sobie poradzić. Nie przesadzaj. Odstawić do ostygnięcia. Podczas gdy bakłażan gotuje się na parze, włóż soczewicę do rondla z 3 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż będą miękkie, ale nadal utrzymują swój kształt, o 20-30 protokół. Gdy skończysz, usuń z ognia, dodaj jedną łyżeczkę soli, jeśli chcesz, i pozwól im usiąść w wodzie do gotowania, aż będą potrzebne. W dużym, non-stick patelni, podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
SoczewicaSoczewica
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodaj pomidory, papryka, ziele angielskie, kminek, i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4
Spuścić płyn z soczewicy i dodać je do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj pieprz cayenne do smaku(użyłam około 1/8 łyżeczki do mojej łagodnej wersji). Gotować na średnim ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
6
Dodać pietruszkę, miętę, sok z cytryny i sól do smaku. Rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Lekko spryskać 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z oliwą z oliwek. Dno naczynia wyłożyć połową plasterków bakłażana. Łyżka połowa mieszaniny soczewicy na plastry bakłażana. Powtórz z pozostałym bakłażanem i soczewicą. Przykryć naczynie folią aluminiową i piec przykryty przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć folię aluminiową i piec bez przykrycia przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Bułkę tartą połączyć z natką pietruszki i opcjonalnym nasieniem lnu i posypać równomiernie wierzchem zapiekanki. Spryskaj lekko oliwą z oliwek i wróć do piekarnika. Gotować, aż top będzie średnio brązowy, o 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Siemię LnianeSiemię Lniane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Pokroić w około 6 kwadratów i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia84
Magazyn