Niesamowity Chleb Czosnkowy Z Grilla

Niesamowity Chleb Czosnkowy Z Grilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać niewiarygodne Grillowany chleb czosnkowy spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 284 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, czosnek, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Niesamowita Cebulowa Zupa Czosnkowa Z Chrupkami Serowymi, Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), oraz Pieczywo Czosnkowe Z Grilla.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
W średniej misce wymieszaj majonez, czosnek i parmezan. W rondlu na średnim ogniu, wymieszać ser Cheddar, pół na pół, i papryka. Stale mieszaj, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać do miski z mieszaniną majonezu, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połóż francuski chleb na grillu pokrojonym w dół i pozwól mu tostować przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć z grilla i rozprowadzić masę serową z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Ułóż połówki z powrotem i owinąć Bochenek folią aluminiową. Wróć do grilla na około 15 minut, obracając od czasu do czasu, aż Bochenek zostanie podgrzany i mieszanina sera będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn