Niesamowicie wilgotne ciasto dyniowo-przyprawowe z lukrem serowym

Niesamowicie wilgotne ciasto dyniowo-przyprawowe z lukrem serowym
Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 83 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka jaj, cukier puder, Serek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Muffinki Z Moist Pumpkin Spice (Z Lukrem Z Serem Śmietankowym), Pumpkin Spice Cake With Cream Cheese Frosting, oraz Pumpkin Spice Cake with Rich Cream Cheese Frosting dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Spray DNA tylko z trzech 9-calowych okrągłych patelni ciasto z pieczenia sprayu z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie na dużej prędkości 2 protokół. Podziel ciasto równo między Patelnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Piec 24 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem, w dużej misce, beat twarogu i masła z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Stopniowo ubić w cukrze pudrze, 1 szklanka na raz, aż będzie gładka. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub aż lukier osiągnie pożądaną konsystencję rozprzestrzeniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na talerzu do serwowania; rozłóż około 3/4 szklanki lukier na górze do około 1/4 cala krawędzi. Wierzch drugą warstwą ciasta, zaokrąglony bok do góry; rozprowadzić lukrem 3/4 szklanki. Wierzch z trzecią warstwą, zaokrąglony bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Rozłóż cienką warstwę lukru na boku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Rozłóż pozostały lukier na boku i wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn