Niesamowicie wilgotne ciasto dyniowo-przyprawowe z lukrem serowym
Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 83 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka jaj, cukier puder, Serek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Muffinki Z Moist Pumpkin Spice (Z Lukrem Z Serem Śmietankowym), Pumpkin Spice Cake With Cream Cheese Frosting, oraz Pumpkin Spice Cake with Rich Cream Cheese Frosting dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Spray DNA tylko z trzech 9-calowych okrągłych patelni ciasto z pieczenia sprayu z mąką.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie na dużej prędkości 2 protokół. Podziel ciasto równo między Patelnie.
Piec 24 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tymczasem, w dużej misce, beat twarogu i masła z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Stopniowo ubić w cukrze pudrze, 1 szklanka na raz, aż będzie gładka. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub aż lukier osiągnie pożądaną konsystencję rozprzestrzeniania.
Umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na talerzu do serwowania; rozłóż około 3/4 szklanki lukier na górze do około 1/4 cala krawędzi. Wierzch drugą warstwą ciasta, zaokrąglony bok do góry; rozprowadzić lukrem 3/4 szklanki. Wierzch z trzecią warstwą, zaokrąglony bok do góry.
Rozłóż cienką warstwę lukru na boku ciasta.
Rozłóż pozostały lukier na boku i wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce.