Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać niezwykle pyszne włoskie ciasto krem spróbować. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 1055 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz skrócenie, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 28%. Spróbuj Niesamowicie wilgotne ciasto dyniowo-przyprawowe z lukrem serowym, Niesamowicie Pyszny Serowy Chleb Czosnkowy, oraz Włoskie Ciasto Z Kremem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj trzy okrągłe patelnie na ciasto o średnicy 9 cali. W małej misce rozpuścić sodę oczyszczoną w maślance; odstawić.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.