Niesamowicie dobra i zdrowa sałatka z tuńczyka

Niezwykle dobra i zdrowa sałatka z tuńczyka to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 367 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, żurawinę, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest znakomite. Spróbuj Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, Śmiesznie dobry tuńczyk indygo (Sałatka!), oraz Chili Crusted Ahi Sałatka z tuńczykiem i awokado z sosem Kolendrowo-czosnkowym (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać tuńczyk, żurawina, jabłko, majonez, zielona cebula, sól morska, i czarny pieprz razem w misce; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Umieść 2 szklanki szpinaku na każdym z 2 talerzy. Top szpinak z około połowy sałatki z tuńczyka.