Niemożliwie Łatwy Sernik Dyniowy
Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 55 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, wanilię, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Niemożliwie Łatwy Kremowy Sernik Z Dyni, Niemożliwie Łatwy Sernik, oraz Niemożliwie Łatwy Sernik Z Konikiem Polnym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu.
W blenderze umieścić wszystkie składniki z wyjątkiem polewy karmelowej i połówek orzechów pekan. Okładka; blend na wysokiej prędkości około 2 minut lub do gładkiej. (Lub pokonać w średniej misce z ręcznym trzepakiem 2 minuty.)
Piec około 45 minut lub tylko do puffed i centrum jest sucha (nie overbake). Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny do schłodzenia.
Porcje skropić polewą karmelową, udekorować połówkami orzechów pekan. Przechowywać w lodówce.