Niemożliwie Łatwe Ciasto Ze Szparagami Z Łososia
Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Mieszanka szparagów, pieprz, ser szwajcarski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 52 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niemożliwie Łatwe Pieczenie Szparagów Z Łososiem, Niemożliwie Łatwe Ciasto BLT, oraz Niewiarygodnie łatwe ciasto Makaronowo-serowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF. Grease 9-calowy talerz do ciasta.
Posypać szparagi, cebulę, 3/4 szklanki sera i łososia w talerzu ciasto.
Pozostałe składniki wymieszać.
Piec 30 do 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Posypać pozostałym serem.
Piec około 2 minuty dłużej lub do rozpuszczenia sera. Fajne 5 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio