Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Mieszanka szparagów, pieprz, ser szwajcarski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 52 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niemożliwie Łatwe Pieczenie Szparagów Z Łososiem, Niemożliwie Łatwe Ciasto BLT, oraz Niewiarygodnie łatwe ciasto Makaronowo-serowe.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 400ºF. Grease 9-calowy talerz do ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Posypać szparagi, cebulę, 3/4 szklanki sera i łososia w talerzu ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Ser
Cebula
łosoś
3
Pozostałe składniki wymieszać.
4
Wlać do talerza ciasta.
5
Piec 30 do 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
6
Posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
7
Piec około 2 minuty dłużej lub do rozpuszczenia sera. Fajne 5 minut.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.