Niemożliwie Łatwe Ciasto Czekoladowo-Kokosowe

Niemożliwie Łatwe Ciasto Czekoladowo-Kokosowe
Niemożliwie Łatwe ciasto czekoladowo-Kokosowe może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, wanilia, czekolada do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Kokosowe, Serce Inteligentne Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Kokosowe, oraz Bezglutenowe Ciasto Kokosowe Niemożliwie Łatwe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu. W rondlu 3-quart, mleko, masło i czekolada ciepła na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, tylko do stopienia czekolady; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mieszaninę czekolady i pozostałe składniki, z wyjątkiem ubitej polewy trzepaczką lub widelcem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać do talerza ciasta.
4
Piec 40 do 45 minut lub nóż włożony do środka wychodzi czysty. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
Udekoruj bitą polewą. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn