Niemieckie słodkie ciasto czekoladowe II może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 97 g tłuszczu, oraz w sumie 1743 kalorii. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka orzechów pekan, cukier, niemiecka czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Niemieckie Słodkie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie słodkie ciasto czekoladowe, oraz Makeover Niemiecki Słodkie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 3 (8 cali) okrągłe Patelnie. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać. Odstawić. W górnej części podwójnego kotła podgrzewaj czekoladę, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Czekolada
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
Piekarnik
2
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniego.
3
W dużej misce, śmietany razem masło i 1 1/2 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z roztopioną czekoladą i 1 łyżeczką wanilii. Ubij mieszankę mąki na przemian z maślanką, mieszając tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Czekolada
Wanilia
Masło
Krem
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
6
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach na 10 minut, a następnie odwróć się do stojaka z drutu i całkowicie ostudź. Gdy ostygnie, mróz między warstwami i na wierzchu ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
7
Aby lukier: w dużym rondlu połączyć odparowane mleko, 1 szklankę cukru, żółtka jaj, 1/2 szklanki masła i 1 łyżeczkę wanilii. Gotować i mieszać na średnim ogniu przez około 12 minut, lub aż gruby i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Odparowane
żółtko Jaja
Lukier
Wanilia
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia. Wymieszać z kokosem i orzechami pekan. Schłodzić do temperatury pokojowej i rozprowadzić konsystencję.