Przepis Niemiecki Roladens wołowy jest gotowy w około 3 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 744 kalorie, 49g białka, oraz 55 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać boczek, wołowina okrągły stek, Wino i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), Niemieckie Roladki Wołowe, oraz Rolada Wołowa Po Niemiecku dla podobnych receptur.
Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.