Przepis German Christmas Gingerbread jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 713 kalorii, 9g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Sprawdza się jako niedrogi deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajka, miód, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Stollen (Niemiecki Chleb Świąteczny), Niemieckie Pierniki (Lebkuchen), oraz Belgrader Brot (Niemieckie Ciasteczka Świąteczne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, proszek do pieczenia i przyprawy ubić razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Przyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
W dużej misce, śmietana masło lub margarynę z brązowym cukrem. Ubić jajka, następnie miód, Likier pomarańczowy, kwaśną śmietanę i sok pomarańczowy. Mieszankę mąki ubić do śmietany, a następnie wymieszać z rodzynkami i migdałami. Zamień ciasto na nasmarowaną i posmarowaną mąką patelnię z rurką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Pomarańczowy
Sok Pomarańczowy
Brązowy Cukier
Kwaśna śmietana
Masło
Migdały
Rodzynki
Krem
Mąka Uniwersalna
Miód
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Patelnia
3
Piec ciasto w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 80 minut, lub do czasu testów wykonanych wykałaczką.