Niemieckie Czekoladowe Espresso
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj niemieckiego czekoladowego Espresso. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Jeśli masz najwyższej jakości czekoladę mleczną, kokos, espresso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Niemieckie czekoladowe babeczki z lukrem Espresso, Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso, oraz Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść czekoladę w średniej misce; polej czekoladą espresso, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Wymieszaj Likiery.
Wlać do poszczególnych filiżanek. Każdą porcję polać równomiernie bitą śmietaną i kokosem.