Niemieckie Ciasto Marmurowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj niemieckiego ciasta marmurowego. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 65 centów za porcję. Ten deser ma 484 kalorie, 8G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wyciąg z migdałów, jajka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Marmurowe, Marmurowe babeczki z marmurowym lukrem serowym, oraz Ciasto Marmurowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jedna 10-calowa patelnia rurowa.
W dużej misce, śmietanę masło z cukrem. Ubić jajka, następnie mleko i ekstrakt migdałowy.
W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Ubić mieszaninę mąki do śmietany mieszaniny. Przełóż połowę ciasta do innej miski i wymieszaj z kakao i rumem.
Warstwę jasnych i ciemnych ciast za pomocą dużych łyżek, a następnie lekko obracać nożem.
Piec ciasto w 350 stopni F (175 stopni C) przez około 70 minut, lub aż testy wykonane z wykałaczką.
Przenieść do stojaka do ostygnięcia. Sprawia, że około 14 do 16 porcji.