Niemieckie Ciasto Marmurowe

Niemieckie Ciasto Marmurowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj niemieckiego ciasta marmurowego. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 65 centów za porcję. Ten deser ma 484 kalorie, 8G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wyciąg z migdałów, jajka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Marmurowe, Marmurowe babeczki z marmurowym lukrem serowym, oraz Ciasto Marmurowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jedna 10-calowa patelnia rurowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, śmietanę masło z cukrem. Ubić jajka, następnie mleko i ekstrakt migdałowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Ubić mieszaninę mąki do śmietany mieszaniny. Przełóż połowę ciasta do innej miski i wymieszaj z kakao i rumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Warstwę jasnych i ciemnych ciast za pomocą dużych łyżek, a następnie lekko obracać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Piec ciasto w 350 stopni F (175 stopni C) przez około 70 minut, lub aż testy wykonane z wykałaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieść do stojaka do ostygnięcia. Sprawia, że około 14 do 16 porcji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn