Niemieckie Ciasto Jabłkowe I
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj niemieckiego szarlotki. Na 29 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 15. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1779 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka jabłek, ekstrakt waniliowy, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Jabłkowe, Niemieckie Ciasto Jabłkowe, oraz Niemieckie Ciasto Jabłkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9x13 cala ciasto patelni.
W misce do mieszania; ubić olej i jajka mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać cukier i wanilię i dobrze ubić.
Mąkę sól, sodę oczyszczoną i zmielony cynamon wymieszać w misce. Powoli dodawać tę mieszaninę do mieszaniny jaj i mieszać aż do połączenia. Ciasto będzie bardzo grube. Złożyć jabłka ręcznie za pomocą drewnianej łyżki.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut lub do czasu testów ciasto wykonane.
Niech ciasto ostygnie na stojaku z drutu. Gdy ciasto jest chłodne podawać z pyleniem cukru cukierniczego lub z lukrem twarogowym.