Niemieckie Ciasto Jabłkowe Dapple

Niemieckie Ciasto Jabłkowe Dapple
Niemieckie ciasto jabłkowe Dapple może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka orzechów włoskich, sól, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Jabłkowe Dapple, Ciasto jabłkowe z klonową glazurą, oraz Ciasto jabłkowe z ciepłym sosem waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali lub patelnia rurowa 10 cali. Mąkę, sodę oczyszczoną i sól wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, śmietana olej, jajka, 1 szklanka brązowego cukru i 2 łyżeczki wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
KremKrem
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mieszaninę mąki i dobrze wymieszać. Wymieszać posiekane jabłka i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Do polewy: w rondlu połączyć 1 szklankę brązowego cukru, 1/2 szklanki masła i 1/4 szklanki śmietany. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie przez 3 minuty. Lekko ostudzić i zalać ciepłym tortem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn