Niemieckie Ciasto Czekoladowe I
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać niemieckie ciasto czekoladowe spróbować. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Ten przepis służy 8. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz maślankę, sodę oczyszczoną, niemiecką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9 calowy plac ciasto patelni. Mąkę tortową przesiać, 1 szklankę białego cukru, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Śmietana 1/3 szklanki masła lub margaryny. Wymieszać 3/8 szklanki maślanki i 1 łyżeczkę wanilii. Zmiksować w mieszaninie mąki i ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty.
Dodać roztopioną i ostudzoną niemiecką słodką czekoladę, jajka i pozostałe 3/8 szklanki maślanki. Nadal bić ze średnią prędkością przez kolejną minutę więcej.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 minut. Schłodzić na patelni przez 15 minut, a następnie zamrozić.
Połączyć kokos, brązowy cukier, śmietana, posiekane orzechy, 1/4 szklanki masła lub margaryny.
Wymieszać do uzyskania konsystencji, którą można rozprowadzić.
Rozprowadzić na wierzchu upieczonego ciasta. Broil 3 cale od ciepła, aż rumiane (o 3 protokół).
Podawać ciasto ciepłe lub zimne.