Niemieckie Ciasto Czekoladowe

Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Niemieckie ciasto czekoladowe może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz masło, pekan, mąka ciasto, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło dwie 9-calowe okrągłe Patelnie. Spody wyłożyć papierem do pieczenia, następnie posmarować papier masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
3
W małej misce ubić mąkę tortową z cynamonem, gałką muszkatołową i solą. W miarce wymieszaj maślankę z ekstraktem waniliowym i sodą oczyszczoną, aż do połączenia. W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę, ubij zmiękczone masło z cukrem, aż będzie puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Mąka TortowaMąka Tortowa
CynamonCynamon
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
MiarkaMiarka
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać żółtka i ubić, aż zostaną włączone, a następnie ubić w roztopionej czekolady, skrobanie w dół boku i dnie miski w razie potrzeby. Ubić w suchych i mokrych składników w 3 naprzemienne partie, skrobanie w dół stronie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Przenieść ciasto ciasto do dużej miski i umyć miskę mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Dodajemy białka do miski i ubijamy trzepaczką, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż ubitych białek do ciasta czekoladowego, aż nie smugi pozostają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dziel ciasto równomiernie między przygotowanymi patelniami i piecz ciasta przez 45 do 50 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Niech ciasta ostygną lekko na drucianym stojaku, a następnie odwróć ciasta i odklej pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Niech ciasto ostygnie całkowicie.
10
Rozłóż orzechy pekan na talerzu ciasta i tosty przez około 12 minut, aż będą pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TostyTosty
11
Ostudzić, następnie grubo posiekać 1 szklankę orzechów, pozostawiając resztę w całości. W misce stojącego miksera wyposażonego w trzepaczkę (lub za pomocą ręcznego miksera elektrycznego), ubij zmiękczone masło z cukrem cukierniczym i proszkiem kakaowym, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MasłoMasło
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Dodać ekstrakt waniliowy i gorącą kawę i ubić lukier, aż puszyste. Złożyć w 1/2 szklanki rozdrobnionego kokosa i posiekane tosty pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
LukierLukier
KawaKawa
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
13
Ułóż warstwę ciasta na talerzu i rozłóż połowę lukru na wierzchu. Przykryć drugą warstwą ciasta i rozprowadzić pozostały lukier na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Udekoruj ciasto rozdrobnionym kokosem i całymi tostami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
15
Ciasto pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn