Niemieckie ciasteczka czekoladowe
Niemieckie ciasteczka czekoladowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis jest przeznaczony dla 21 osób i kosztuje 23 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 197 kalorii . Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. To bardzo przystępny cenowo przepis dla miłośników europejskiej kuchni. Mieszanka masła, jajek, rodzynek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 12% wyniku , co nie jest zbyt dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Niemieckie ciasteczka czekoladowe , Niemieckie ciasteczka czekoladowe i Niemieckie ciasteczka czekoladowe .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj masę ciasta, masło, płatki owsiane i jajka, aż dobrze się wymieszają. Wymieszaj kawałki czekolady i rodzynki.
Upuszczaj, układając łyżki stołowe w odstępach 2 cali na nienatłuszczoną blachę do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 9-11 minut lub do momentu, aż brzegi będą twarde. Schłodzić przez 5 minut; przed wyjęciem na drucianą kratkę do całkowitego ostygnięcia.