Niemieckie Babeczki Czekoladowe

Niemieckie Babeczki Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj niemieckich babeczek czekoladowych. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 636 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Niemieckie Babeczki Czekoladowe, Niemieckie Babeczki Czekoladowe, oraz Niemieckie Babeczki Czekoladowe.

Instrukcje

1
Lody czekoladowo-orzechowe: wyłożyć arkusz ciasteczek woskowanym papierem; odstawić. Pokroić lody czekoladowe w arkusze o grubości około 2 cali. Użyj foremki do ciastek do cięcia rund tylko większe niż babeczki z mrożonych lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody CzekoladoweLody Czekoladowe
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Umieścić na woskowanym papierze wyłożonym arkuszem ciastek. Naciśnij tosty Pecan kawałki do lodów pozwalając pekan wystają z lodów. Przykryć i zamrozić 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia dwanaście 2-1 / 2-calowe kubki muffin z kubkami do pieczenia papieru. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
W małej misce wymieszać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W małym rondelku połączyć czekoladę i wodę. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż do stopienia; ostudzić około 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
W dużej misce ubić masło z mikserem elektrycznym na średniej do wysokiej prędkości przez 30 sekund. Ubić w cukrze, aż będzie puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać jajka i wanilię; ubijać na małej prędkości, aż do połączenia, a następnie ubijać na średniej prędkości przez 1 minutę. Ubić w mieszance czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
8
Dodać mieszankę mąki i maślanki na przemian do ubitej mieszaniny, bijąc na niskiej prędkości po każdym dodaniu tylko do połączenia. Łyżka ciasto do pieczenia kubki, napełnianie kubki o 2/3 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Piec około 25 minut lub aż Drewniana wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Usuń z patelni. Ochłodzić dokładnie.
11
Tuż przed podaniem rozgrzać lody karmelowe do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
12
Wyjmij opakowania z babeczek; umieść babeczki na talerzach lub w płytkich miseczkach. Na każdą babeczkę nałożyć jedną rundę lodów czekoladowo-orzechowych "lukier."Top z tosty kokosowe i mżawka z ciepłymi lodami karmelowymi polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn