Niemiecki sos z czerwonych jagód lub Coulis (Rote Grütze)
Przepis Niemiecki sos z czerwonych jagód lub Coulis (Rote Grütze) jest gotowy w około 2 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka malin, wiśni, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten sos. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rote Grütze Niemiecki Pudding Jagodowy, Feinkostgewürzsalz (German Spice Mix), oraz Berry Coulis Parfait dla podobnych receptur.
Niemiecki może być sparowany z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.