Niemiecki Naleśnik Jabłkowy
Niemiecki naleśnik jabłkowy jest Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 2 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, zmielony cynamon, odtłuszczone mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niemiecki Naleśnik Jabłkowy, Niemiecki Naleśnik Jabłkowy, oraz Niemiecki Naleśnik Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu, dobrze mieszając. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Odcedzić; odstawić i ogrzać.
Mąkę połączyć z cukrem, dobrze mieszając.
Połącz mleko i kolejne 3 składniki; dodaj do suchych składników, dobrze mieszając trzepaczką. Odstawić.
Wrap uchwyt 8-calowej patelni nonstick z folią aluminiową; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Dodać 1 łyżeczkę oleju i wstawić do piekarnika. Rozgrzej patelnię w piekarniku w 425 przez 2 do 3 protokół.
Wlać ciasto do gorącej patelni.
Piec w 425 przez 15 minut lub aż puffy i rumiane.
Usuń naleśnik z patelni. Top z ciepłą mieszanką jabłek i posypać cukrem pudrem.