Niemiecki Mus Czekoladowy
Przepis Niemiecki mus czekoladowy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, bitą polewę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Niemiecki Mus Czekoladowy Parfait, 5 minut Niemiecki mus czekoladowy, oraz Mus Z Niemieckiego Sernika Czekoladowego.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w ciężkim rondlu; odstawić 2 minuty. Gotować na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować).
Zdjąć z ognia i dodać czekoladę; przykryć i odstawić 5 minut. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści.
Wlać mieszaninę czekolady do średniej miski; przykryć i schłodzić 30 minut lub do zestawu. Delikatnie złożyć ubitą polewą. Łyżka około 2/3 szklanki musu do każdej z 8 misek deserowych. Przykryj co najmniej 2 godziny lub do momentu ustawienia. Top każdej porcji z 1 1/2 łyżeczki kokosowe i 1 1/2 łyżeczki pekan.